E-mail: reditelka@zsfrydlant.cz | sekretariat@zsfrydlant.cz | Tel.: sekretariát: +420 558 678 169, školní družina: +420 732 839 868

Základní škola Frýdlant nad Ostravicí | náměstí T.G. Masaryka

Všechny příspěvky v Žákovský parlament – šk. r. 2023-24

20 Úno 2024

Tégeemka má talent

Pod záštitou Žákovského parlamentu a p. učitelky Táni Ryšavé, které samozřejmě svojí pomocí přispěli k organizaci i další kolegové, se ve středu 7. února 2024 uskutečnil již druhý ročník talentové soutěže Tégeemka má talent. Ukázat své schopnosti se rozhodlo hned několik žáků. Na programu byl sólový i skupinový tanec, zpěv, skládání Rubikovy kostky na čas, hra na klavír nebo kytaru, technické dovednosti a parkourová sestava.     

     Dopoledne v sále kulturního centra bylo přátelské i napjaté zároveň. Obdivujeme odvahu všech účastníků, kteří vystoupili před více než třemi sty svými spolužáky a učitelskou porotou. Ta vybrala pět finalistů, ze kterých diváci následně hlasováním zvolili vítěze. Vavříny nejvyšší si odnesla čtveřice mladých parkouristů, T. Ryšavý, Ch. Sečkář, L. Vaněk a M. Švihla. Jejich sestava zaujala nejen porotce, ale i nadšené obecenstvo. Na dalších místech se umístila děvčata s tanečními vystoupeními,  druhá E. Vojtíšková a třetí E. Melárová. Cenu poroty obdržel A. Nedvěd za sestavení funkčního elektrického výstražníku.

     Ocenění patří všem vystupujícím, porotě, moderátorům, organizátorům i publiku, které vytvořilo během celého programu báječnou atmosféru. Děkujeme také Kulturnímu centru i Městu Frýdlant n. O., za poskytnutí sálu, kde jsme mohli tento náš projekt uskutečnit.

8 Led 2024

Svačinka pro dobrou věc ve školním roce 2023

Dne 20. prosince 2023 se na naší škole už potřetí uskutečnila oblíbená akce Svačinka pro dobrou věc, kterou připravili žáci žákovského parlamentu. Svačinka zpestřila předvánoční dopoledne a prodejem se vybralo 7500 korun, které se rozdělí mezi organizace Dobrý anděl a Green life. Máme radost, že tímto způsobem můžeme podpořit dobrou věc.

Žákovský parlament

 

24 Říj 2023

Zápis z 1. schůze školního parlamentu – 2. 10. 2023

Dokument bez názvu
ZŠ Frýdlant n. O. nám. T. G. Masaryka