 |
 |

Podzim plný chutí!
Třetí listopadový týden patří ve školních jídelnách a restauracích Primirest chutím podzimu – v hlavní roli: dýně, sýr, brambory a žampiony. V rámci GastroKalendáře kombinujeme typické a tradiční suroviny, dovolili jsme si ale malé „fresh“ vylepšení.
Více info
|
 |
|
 |

Školní stravování na špici
Kdo říká, že školní stravování nemůže být špičkové? Náš kuchař Roman Preissler, který je stabilní oporou Primirest týmu v Tanvaldu, dokázal, že i v oblasti školního stravování můžeme najít skutečné talenty.
Více info
|
  |
|
 |
Segedín se zdravými knedlíkyKlasika, která jen tak neomrzí, navíc zasytí a díky kysanému zelí dodá i potřebný vitamín C a vlákninu. Jako přílohu si připravte netradiční knedlíky, kde běžnou mouku nahradíte špaldovou a housku kostičkami žitného chleba. Zkuste náš recept!
Více info
|
 |
|
 |
Autumn full of flavorsThe third week of November belongs in the school canteens and restaurants of Primerest to the flavors of autumn – in the main role: pumpkin, cheese, potatoes, and mushrooms.
More info
|
  |
|
 |
|
|
 |