|
|
Jaro si žádá speciální menu
V rámci Primirest GastroKalendáře ve třetím dubnovém týdnu zkuste výtečnou souhru zeleniny a králičího masa. Ochutnejte naše brasírované králičí stehno, mrkvové zelí a bramborové knedlíky.
Více info |
|
|
|
Zdravé svačiny pro děti
Výživová specialistka a Fit Brand Chef Primirest Kristýna Ostratická pro vás připravila pár tipů, jak se nenechat nachytat. Upozorní na nejčastější chyby: zaneprázdněnost, nebo taky neochotu zabývat se složením a bezpečností potravin. Svačiny pro děti přitom nejsou zas až taková věda.
Více info |
|
|
|
Zdravý a vyvážený recept z quinoy Rychlé, chutné a veganské jídlo, které vás dokonale zasytí. Zkuste recept od naší FIT Brand Chef Kristýny Ostratické, který připravila pro hosty během česko-slovenského SuperFinále Culinary Cupu. Quinou si zamilujete!
Více info |
|
|
|
Spring calls for a special menuAs part of the Primirest CulinaryCalendar in the third week of April, try the delicious combination of vegetables and rabbit meat. Try our braised rabbit leg, carrot cabbage and potato dumplings.
More info |
|
|
|
|
|
|